Ingen forbindelse - genetablerer...

Evt. tjek din internetforbindelse

Over de Landbouwmarkt

Landbouwmarkt.com is een portal voor kopers en verkopers van zowel fulltime als recreatieve boerderijen in Denemarken. De website biedt een overzicht van de vele eigendommen die te koop zijn in Denemarken van alle makelaars op de portal.

Met Landbouwmarkt.com is het nog nooit zo eenvoudig geweest om te zoeken naar landbouweigendommen te koop in Denemarken, ongeacht het type. Landbouwmarkt.com is een website voor het zoeken naar landbouweigendommen en de site maakt het gemakkelijk voor potentiële kopers om eigendommen in hun omgeving te vinden en precies het type eigendom te kiezen dat ze zoeken. U kunt kiezen uit veegbedrijven, akkerbouwbedrijven, landbouweigendommen, varkensbedrijven, bos- en natuureigendommen, hobbyboerderijen en nog veel meer.

Landbouwmarkt biedt de gebruiker een volledig overzicht van de momenteel te koop staande eigendommen bij alle makelaars op de site. Als u nader wilt kijken naar specifieke eigendommen, wordt u automatisch doorgestuurd naar de pagina van de vastgoedmakelaar met een klik op de link.

Advertenties op Landbouwmarkt.com online:

Landbouwmarkt.com heeft volledige integratie met C&B Systemen. Dit betekent dat u precies kunt kiezen welke eigendommen van C&B Systemen u wilt adverteren op Landbouwmarkt.com.

De prijs per eigendom bedraagt 525,00 Deense Kronen (~71 Euro) exclusief BTW en er is geen tijdslimiet voor hoelang eigendommen online kunnen staan op Landbouwmarkt.com.

Als u meer informatie wilt over Landbouwmarkt.com en hoe u kunt adverteren op www.landbouwmarkt.com, kunt u contact met ons opnemen door rechtstreeks te schrijven naar mikkel@l-mediehus.dk.

Volg ons op Facebook

An unknown error occurred. Refresh Page 🗙